Om Bistro

Vid Skånes vackraste kust i Åhus har Restaurang Bistro drivits i samma vinnande regi sedan 1994.


Vi är två killar med hög ambition som drivs av att alltid leverera. Under de senaste 20 åren som vi har känt varandra har vi byggt upp en bra relation som kompanjoner och tillsammans drev vi Restaurang Bistro i många år. Innan dess hade Boban drivit Restaurang Bistro från1994. Vi har utöver kompanjoner varit väldigt goda vänner och fungerat som en stor familj under de här åren, skapat oss en bra kundkrets i Åhus och runtomkring. Vi tror det är en bra grund som stärkt vårt samarbete och då vi även delar samma intresse och passion för mat ser vi som en stor succé framåt.
Vi är mycket lyhörda och serviceinriktade, alla gäster är viktiga för oss. Vi anpassar oss till särskilda önskemål, special kost eller andra förslag. Vi är öppna för förslag, vi står i centrum till gästens förfråga.
Vår målsättning är att laga lokalproducerad och vällagad mat med råvaror som präglas av de fyra elementen. Från hav och kust, till inland och skog.
Vi lagar mat i en alldeles särskild miljö med havet som granne. Hos oss kan ni förena god mat & dryck i en härlig kombination